Pop-up butik?   Showroom?  Udstilling?

Præsenterer dine produkter og afprøv dit koncept i Vogelkops inspirerende lokaler!

Vores lokaler er velegnet til de fleste former for fremvisning, hvadenten du har skabt et stykke design, en tøjkollektion, nogle kunstværker eller om du sælger økologiske grøntsager eller vil afholde loppemarked. Vi har prøvet det meste allerede.

De store vinduespartier, den direkte adgang fra gaden, den lille cafe og den centrale placering på Vesterbro er alt sammen med til at give dit produkt maksimalt fokus, samtidig med, at du bidrager til at skabe liv og fællesskab hos os.

Desuden vil dine varer blive eksponeret maksimalt for alle i Vogelkops netværk (mødedeltagere, cafégæster, naboer, freelancere m.v.).

 

To typer af pop-up

Pop-up butik
Du udstiller dine varer/produkter/objekter i vores butikslokaler og indgår en aftale omkring husleje eller kommision. Der kan kombineres med cafedrift i åbningstid efter aftale.

 

Shop in shop
Du udstiller  på vores vægge, i vinduer, på vores meget store reol samt efter aftale.
Lokaler vil blive brugt af andre til de sædvanlige aktiviteter, som møder, events, m.v.

Begge modeller kan med fordel kombineres med en reception/fernisering, for at skabe endnu mere fokus på dine unikke produkter. Omsætningen fra et event kan evt. være med til at dække lejen.

Har du lyst til at tage en uforpligtende snak om præsentation af dit produkt, så giver vi kaffen. Kontakt os for en aftale!